زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توافق آزادی گروگان‌ها پابرجاست | قطر در تلاش برای حل بحران است

  • کد خبر: ۱۹۶۵۸۶
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۰
توافق آزادی گروگان‌ها پابرجاست | قطر در تلاش برای حل بحران است
یک رسانه آمریکایی در پی انتشار اخبار تعویق آزادی اسرای فلسطینی و اسرائیلی در دومین روز توافق موقت آتش بس میان اسرائیل و حماس اعلام کرد: توافق آزادی گروگان‌ها پابرجا است و قطر در تلاش برای حل بحران است.

به گزارش شهرآرانیوز، گردان‌های عزالدین القسام (شاخه نظامی حماس) دلیل تعویق را عدم پایبندی رژیم اسرائیل به توافق آتش‌بس موقت درباره اسرای دو طرف مبنی بر ارسال کاروان امدادرسانی به شمال غزه دانست، اما تارنمای آمریکایی آکسیوس یک منبع آگاه اعلام کرد که توافق آزادی گروگان در غزه همچنان پا برجا است و قطر در تلاش برای حل بحران بوجود آمده است.

این رسانه آمریکایی همچنین اعلام کرد: حماس و اسرائیل توافق کردند که ملاک آزادی اسرای فلسطینی مدت زمانی است که آن‌ها در زندان بوده اند و هرکسی که مدت بیشتری در زندان بوده است و زودتر آزاد می‌شود. حماس روز جمعه این امر را رد کرده و می‌گوید که این نقض توافق است

پیش از این، شبکه خبری سی ان ان آمریکا گزارش داد: به گفته مقامات اسرائیل و آمریکا، آزادی دومین گروه از گروگان‌ها در روز شنبه، به دلیل اختلاف در مورد تعداد کمک‌های وارده به غزه به تعویق افتاده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، شبکه خبری سی ان ان آمریکا روز شنبه به وقت محلی گزارش داد: به گفته این مقامات، حماس گفته است که منتظر کامیون‌های امدادی بیشتر به غزه است و سپس اسرای خود را آزاد خواهد کرد.

یک مقام مصری پیشتر گفته بود که ۳۴۰ کامیون امدادی از سمت مصر وارد گذرگاه رفح شده‌اند، اما تاکنون وارد غزه نشده اند، زیرا اسرائیل باید آن‌ها را جستجو کند. سخنگوی گذرگاه مرزی رفح به سی ان ان گفت که تا امروز ۱۳۳ کامیون وارد غزه شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->